The Supportgroup

Worldclass Event Support. The Support Group helpt bij het organiseren en realiseren van de grootste evenementen over de wereld. The Support Group is in 2009 opgericht binnen de ID&T-groep. Deze destijds interne afdeling had als doel het Operationele Team en verschillende productionele bedrijven met vakkennis samen te voegen en hier synergie in te creƫren.

The Support Group werkt aan de grootste evenementen in de wereld. Evenementen zoals Formule 1, Mysteryland, Sail Amsterdam, Defgon en Lowlands.

Wij van NVinity hebben geholpen om de overkoepelende organisatie The Support Group een website te geven die past bij het bedrijf en hun manier van denken. In de evenementen wereld is veel concurrentie. Als je wilt bij blijven moet je snel innoveren dit laten wij terug komen in de website van The Support Group. Er is gekozen voor een one-page website zodat je gemakkelijk het bedrijf leert kennen en alles strak bij elkaar houd.

Evenement website nodig? Nvinity helpt u graag met een website die zich focust op het bereiken van meer klanten voor uw evenementen. Wij maken namelijk gepersonaliseerde website en helpen u met het verbeter van de vindbaarheid voor uw evenement website.